Rudy Verhoeven

Rudy Verhoeven

8ste opvolger Kamer, Antwerpen

Over mezelf

Meestal praat ik niet graag over mezelf en ben ik eerder een doener en luisteraar maar wil wel graag het volgende delen.

Geboren en getogen in Lint. Als scout, leider en groepsleider, leerde ik mijn echtgenote Kristine Van Vliet kennen. Zij is onderwijzeres in het zesde leerjaar in Mater Christi te Lint. Samen met onze drie zonen Wannes, Mathijs en Kobe delen we dezelfde passie. Volleybal bij VC Tesla Lint als spelend lid en als bestuurslid. Italië is ondertussen onze "tweede thuis" geworden. Dat is dan ook onze geliefkoosde vakantiebestemming. In de winter zijn de bergen dan weer de uitgelezen plek om (samen met de vrienden) een leuke shortski te doen.

Na mijn studies autotechnieken/carrosserie startte ik als pistoolschilder in 1988 in een kleine carrosserieherstelplaats in Antwerpen. Na 20 jaar in verschillende functies binnen de carrosserie/autobranche ben ik bij EDUCAM aan de slag als technical consultant om daarna de functie van Key Accountmanager te bekleden. Dat doe ik nu al meer dan zes jaar gecombineerd met een schepenambt. In de vorige legislatuur was ik OCMW-voorzitter en schepen en deze legislatuur ben ik schepen bevoegd voor ruimtelijke ordening, woonbeleid, stedenbouw en mobiliteit.

Hard werken loont zei men mij wel eens en dat doen we dan ook. Mijn vader zaliger was ook altijd bezig... was het niet voor thuis, dan was het wel voor een ander, of was het omgekeerd? Die microbe heeft duidelijk gebeten en dat maakt dat ik dus een bezige bij ben die maar moeilijk het werk kan loslaten.

Mijn motto: werk hard, verloochen nooit je afkomst en wees jezelf!